visie

visie 150 150 Koen Jurgens | Bedrijfseconoom en Scrum Master
partner

Allianties en partnerschappen aangaan met andere bedrijven en een visie ontwikkelen.

Als ondernemend mens wil je meer uit het bedrijfsleven halen, niet alleen voor jezelf maar ook met anderen. De tijd om dat te onderzoeken en aan te gaan is aangebroken. En dus komen de vragen: hoe dan? Wie ben ik en wie is de ander? In deze blog een verdieping.

Bewustzijn: Het aangaan van strategische allianties en partnerschappen met andere organisaties en de plaatselijke gemeenschap. Evenals het ontwikkelen van een kweekvijver en leiderschapsprogramma’s voor werknemers.

Focus: Zie de realiteit onder ogen.

Leiderschapsstijl: Je bent het voorbeeld voor de ander.

Vanuit een individueel perspectief gaat het erom een positief verschil te maken voor de wereld door te leven naar het doel en het dichtbij relaties gevormd om samen te werken in dit streven.

Vanuit organisatorisch perspectief gaat het om samenwerking zowel intern als over de grenzen van de organisatie heen
een verschil maken in het leven van alle belanghebbenden, inclusief de gemeenschappen waarin u woont en bedient.

Vanuit maatschappelijk perspectief gaat het om de collectieve actie tussen alle sectoren om tot een ethische samenleving te komen ondersteunt duurzame levenskwaliteit voor iedereen.

VRAGEN:
● Behandelen we de derde partijen met wie we samenwerken eerlijk? Nemen we de tijd om onze waarden uit te leggen, naar die van hen te luisteren en afspreken hoe we willen samenwerken?
● Nemen we deel aan collectieve actie-initiatieven om de ethische prestaties van onze industriesector te verbeteren?
● Streven we ernaar om de beste ter wereld of de beste voor de wereld te zijn in onze sector?
● Zoeken we naar mogelijkheden om een positieve impact te hebben op het leven van onze belanghebbenden en de gemeenschappen? Waar doen we zaken?

Tool: Een goede manier om zekerheid over je potentiële partner te verkrijgen, is door veel tijd met elkaar door te brengen. Ontdek hoe de communicatie tussen jullie verloopt, vraag door en deel ervaringen. Welke doelen heeft iemand, wat is er ooit misgegaan en hoe zie jij de toekomst? Zijn goede vragen om de juiste partner te ontdekken en aan je te binden.

📞 contact
×

Hallo ondernemer,

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×