Hallo, mijn naam is Koen Jurgens.

Als zoon van een slagersfamilie, kwam ik al vroeg in contact met klanten en ondernemerschap. Dit heeft zich later uitgebreidt middels een hbo-studie bedrijfseconomie en coach-opleidingen. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen én bedrijven.

Naast het werken als ondernemer, ben ik bestuurslid | bouwcommissaris bij een Tuinvereniging. In mijn vrijetijd doe ik aan squash, verzorg sauna-opgietingen en hou ik van het buitenleven.

Sinds 2006 ben ik zelfstandig bedrijfseconoom.


Manifestor, Analist, Consultant, “Vader & Man in Bedrijf”, Alchemist, Visionair, Spaceholder

Mijn motto: “De organisatie bekijken vanuit de essentie van een ondernemer geeft iets krachtigs.“

Waar zeg je ja tegen?

Vanuit een diep weten ondersteun ik door mijn veld van oplossingen ter beschikking te stellen voor een langslepende kwestie. Vaak weten we wat we moeten doen om vooruit te komen, maar missen er bepaalde sleutels op onbewust niveau om die stappen te kunnen zetten. Denk aan oude krachten, inzichten of kwaliteiten.

Vanuit mijn zijn neem ik je mee op een reis, langs de creatie richting het doel. En brengen we structuur aan waar nodig is. Vooral die stukken waar het rauw is en vast zit raken we aan, om het geheel in beweging te brengen. Ik neem je mee om dat stuk aan te gaan wat jou nog weghoudt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.