Haal het beste uit je bedrijf

Het is mijn drive ervoor te zorgen dat jij het beste haalt uit jezelf, de mensen en je bedrijf. Dat doe ik door verbeteringen te benoemen en je nieuwe of andere mogelijkheden te laten ontdekken.

Vanuit die gedachte werk ik mee en bied je inzicht aan, zodat we de best passende groeistrategie vinden. Uiteraard liggen de keuzes, tijdens dit mooie proces, altijd bij jou.

Mijn werkwijze is grondig, stimulerend en direct + altijd zeer effectief.

Zelfstandig | coaching

Hoe hanteer je ondernemerschap en groei van het bedrijf? Wat is je drijfveer? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk? Ik help je graag bij het vinden van een reëel antwoord op deze vragen. Dit is een persoonlijke kennismaking waarin een verdieping gaat plaatsvinden.

Samen benoemen we in korte sessies van één tot twee uur waar de grondoorzaak zit in jou, de mensen en je bedrijf. Als vraagbaak begeleid ik jou vervolgens naar de juiste oplossing.

Zo ga je bewust doorgroeien naar de maximale potentie.

Team | scrum & lean

Deze dienst is voor mensen die een volgende stap gaan zetten. Ondernemers die doorgroeien naar een managementrol bijvoorbeeld. Of managers en teams die hun afdeling groter en belangrijker zien worden, waarbij de bedrijfsvoering baat heeft bij structuur en het leveren van klantwaarde.

Groei van je bedrijfsvoering vraagt om extra skills en tools. In de rol van scrum master ga ik jou en je team begeleiden bij dat proces. Tijdens het omvormen ben ik het ankerpunt.

Zo creëren we een wendbare organisatie met gezonde bedrijfsresultaten.

Bedrijf | agile werken

Je bedrijf | organisatie of afdeling staat. We gaan nu duurzaam verbeteren en sturen op harmonie. Daarbij maken we gebruik van nieuwe bedrijfsmodellen en zorgen voor een goede implementatie hiervan.

We werken vanuit betrokkenheid aan vertrouwen op alle organisatielagen én geven blijvende uitvoering aan zelforganisatie. Daarbij fungeer ik als bedrijfsconsultant voor het management, de medewerkers én derden.

Zo gaan we continuïteit realiseren vanuit overzicht én met oog voor mens en bedrijf.

Bel 06 - 2299 8481 of email voor een persoonlijke kennismaking.
Zelfstandig | coaching

1+ maand
Zzp / Mkb
Knelpunten | talent ontwikkeling
Helderheid met betrekking tot de gewenste situatie en belemmeringen opheffen.
Focus op ondernemerschap

Team | scrum & lean

3+ maanden
Zzp / Mkb / Organisaties
Samenwerken aan groeidoelen
Goede doorstroming van de processen en realisatie van de doelstellingen.
Focus op bedrijfsvoering

Bedrijf | agile werken

6+ maanden
Mkb / Organisaties
Gericht op verbetering en continuïteit
Alles verspreidt, groeit en verfijnt door de extra aandacht die het krijgt.
Focus op alle organisatielagen