De bedrijfsomstandigheden en de menselijke impact daarvan verbeteren.

Het is mijn drive ervoor te zorgen dat jij het beste haalt uit jezelf, de mensen en je bedrijf. Dat doe ik door verbeteringen te benoemen én je nieuwe of andere mogelijkheden aan te reiken. Bij het maken van de keuze en de uitvoering daarvan, begeleid ik jou.

Met meer dan 30 jaar aan ervaring in het bedrijfsleven ga ik verder waar andere consultancy bureaus stoppen. Met ruime achtergrond in persoonlijke ontwikkeling durf ik ook buiten gangbare kaders te kijken; om de echte knelpunten boven te halen.

Mijn werkwijze is aards, praktisch soms confronterend en altijd zeer effectief.
[1] “De balans opmaken.”

Hoe hanteer je zelfstandigheid en groei van het bedrijf? Wat is je drijfveer? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk? Ik help je graag bij het vinden van een reëel antwoord op deze vragen. Dit is een persoonlijke kennismaking waarin een verdieping gaat plaatsvinden.

Samen benoemen we in korte sessies van één tot twee uur waar de grondoorzaak zit in jou, de mensen en je bedrijf. Als vraagbaak begeleid ik jou vervolgens naar de juiste oplossing.

Zo ga je bewust doorgroeien naar je volledige potentie.

[2] “Succesvol zijn.”

Deze dienst is voor mensen die een volgende stap gaan zetten. Zelfstandigen die doorgroeien naar een managementrol bijvoorbeeld. Of managers en teams die hun afdeling groter en belangrijker zien worden, waarbij de bedrijfsvoering baat heeft bij structuur en het leveren van klantwaarde.

Groei van je bedrijfsvoering vraagt om extra skills en tools. In de rol van scrum master ga ik jou en je team begeleiden bij dat proces. Tijdens het omvormen ben ik het ankerpunt.

Zo creëren we een wendbare organisatie met gezonde bedrijfsresultaten.

[3] “Blijvende waarde creëren.”

Je bedrijf | organisatie of afdeling staat. We gaan nu duurzaam verbeteren en sturen op consistentie. Daarbij maken we gebruik van nieuwetijdse bedrijfsmodellen (scrum | lean) en zorgen voor een goede implementatie (Agile werken) hiervan.

We werken vanuit betrokkenheid aan vertrouwen op alle organisatielagen én geven blijvende uitvoering aan zelforganisatie. Daarbij fungeer ik als bedrijfsconsultant voor het management, de medewerkers én derden.

Zo gaan we continuïteit realiseren vanuit overzicht én met oog voor mens en bedrijf.

Voor een eerste kennismaking en als je wilt, direct aan de slag met een acuut probleem.

Pakket [1]

Helderheid met betrekking tot de gewenste situatie en belemmeringen opheffen.

3+ maanden
Knelpunten | talent ontwikkeling
Focus op zelfstandigheid

Pakket [2]

Goede doorstroming van de processen en realisatie van de doelstellingen.

6+ maanden
Werken aan bloei
Focus op bedrijfsvoering

Pakket [3]

Alles verspreidt, groeit en verfijnt door de extra aandacht die het krijgt.

9+ maanden
Gericht op verbetering en continuïteit
Focus op alle organisatielagen

×

Hallo!

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×