[1] “ONDERNEMERSCHAP”

Hoe hanteer je zelfstandigheid en groei van het bedrijf? Wat is je drijfveer? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk? Ik help je graag bij het vinden van een reëel antwoord op deze vragen. Dit is een persoonlijke kennismaking waarin een verdieping gaat plaatsvinden.

Samen benoemen we in korte sessies van één tot twee uur waar de oorspronkelijkheid zit in jou, de mensen en je bedrijf. Als vraagbaak begeleid ik jou vervolgens naar de juiste aanpak of oplossing.

Zo ga je bewust doorgroeien naar je volledige potentie.
[2] “BEDRIJFSVOERING”

Deze dienst is voor mensen die een volgende stap gaan zetten. Zelfstandigen die doorgroeien naar een managementrol bijvoorbeeld. Of managers en teams die hun afdeling groter en belangrijker zien worden, waarbij de bedrijfsvoering baat heeft bij structuur en het leveren van klantwaarde.

Groei van je bedrijfsvoering vraagt om extra skills en tools. In de rol van scrum master ga ik jou en je team begeleiden bij dat proces. Tijdens het omvormen ben ik het initiatiepunt.

Zo werken we samen vanuit overzicht én met oog voor mens en bedrijf.
[3] “HET BEDRIJF”

Je bedrijf | organisatie of afdeling staat. We gaan nu duurzaam verbeteren en sturen op consistentie. Daarbij maken we gebruik van nieuwetijdse bedrijfsmodellen (scrum | lean) en zorgen voor een goede implementatie (Agile werken) hiervan.

We werken aan samenhang op alle organisatielagen én ontdekken steeds nieuwe mogelijkheden voor groei. Daarbij fungeer ik als bedrijfseconoom | consultant voor het management, de medewerkers én derden.

Zo verbinden we een wendbare organisatie met gezonde bedrijfsresultaten.
📞 contact
×

Hallo, koffie doen?

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×