Haal het beste uit je bedrijf

Het is mijn drive ervoor te zorgen dat jij het beste haalt uit jezelf, de mensen en je bedrijf. Dat doe ik door verbeteringen te benoemen en je nieuwe of andere mogelijkheden te laten ontdekken.

Vanuit die gedachte werk ik mee en bied je inzicht aan, zodat we de best passende groeistrategie vinden. Uiteraard liggen de keuzes, tijdens dit mooie proces, altijd bij jou.

Mijn werkwijze is grondig, stimulerend en direct + altijd zeer effectief.

Economy

Hoe hanteer je ondernemerschap en groei van het bedrijf? Wat is je drijfveer? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk? Ik help je graag bij het vinden van een reëel antwoord op deze vragen. Dit is een persoonlijke kennismaking waarin een verdieping gaat plaatsvinden.

Als bedrijfsconsultant begeleid ik jou als ondernemer of manager naar de juiste oplossing. Samen benoemen we in korte sessies van één tot twee uur waar de potentie zit in jou, de mensen en je bedrijf. Zo ga je bewust doorgroeien naar de maximale potentie.

Business

Dit pakket is voor ondernemers en managers die een volgende stap gaan zetten. Ondernemers die doorgroeien naar een managementrol bijvoorbeeld. Of managers die hun afdeling groter en belangrijker zien worden, waarbij de bedrijfsvoering baat heeft bij project-/procesmatig of juist meer klantgericht werken.

Groei van je bedrijfsvoering vraagt om extra skills en tools. In de rol van consultant ga ik je begeleiden bij dat proces. Tijdens het omvormen ben ik je anker. Zo gaan we groei realiseren vanuit overzicht én met oog voor mens en bedrijf.

Premium

Je bedrijf | organisatie of afdeling staat. We gaan nu met behulp van “De Cockpit” monitoren en sturen op continuïteit. Met de belangrijkste kengetallen als navigatie geven we blijvende uitvoering aan ontwikkeling en hebben een strakke focus op de resultaten. We krijgen (in)zicht op waar nog werk aan de winkel is!

We werken vanuit betrokkenheid aan vertrouwen op alle organisatielagen én stellen heldere kaders vast over de ontwikkelingsmogelijkheden. In de rol van projectleider voer ik de vernieuwing of aanpassing door. Als tijdelijke spil in je bedrijf fungeer ik als vraagbaak voor je medewerkers en ben gesprekspartner voor eventueel je accountant of andere derden.

Bel 06 - 2299 8481 of email voor een intake.
Economy pakket

1+ maand
Zzp / Mkb
Knelpunten | verbetering
Analyse van huidige situatie en potentiële groei
Focus op ondernemerschap

Business pakket

3+ maanden
Zzp / Mkb / Organisaties
Samen werken aan groeidoelen
Proces- en voortgangsanalyse, plus uitwerken groeiplan
Focus op bedrijfsvoering

Premium pakket

6+ maanden
Mkb / Organisaties
Gericht op ontwikkeling en continuïteit
Bedrijfs- en omgevingsanalyse, plus projectmatig uitvoering geven aan het groeiplan
Focus op alle organisatielagen