MKB is het hart én de motor van onze bedrijfseconomie.

Het is mijn drive ervoor te zorgen dat jij het beste haalt uit jezelf, de mensen en je bedrijf. Dat doe ik door verbeteringen te benoemen én je nieuwe of andere mogelijkheden aan te reiken. Bij het maken van de keuze en de uitvoering daarvan, begeleid ik jou.

Met meer dan 30 jaar aan ervaring in het bedrijfsleven ga ik verder waar andere consultancy bureaus stoppen. Met ruime achtergrond in persoonlijke ontwikkeling durf ik ook buiten gangbare kaders te kijken; om de echte knelpunten boven te halen.

[1] “Mogelijkheden ontdekken.”

Hoe hanteer je zelfstandigheid en groei van het bedrijf? Wat is je drijfveer? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk? Ik help je graag bij het vinden van een reëel antwoord op deze vragen. Dit is een persoonlijke kennismaking waarin een verdieping gaat plaatsvinden.

Samen benoemen we in korte sessies van één tot twee uur waar de grondoorzaak zit in jou, de mensen en je bedrijf. Als vraagbaak begeleid ik jou vervolgens naar de juiste oplossing.

Zo ga je bewust doorgroeien naar je volledige potentie.

[2] “Verantwoordelijkheid nemen.”

Deze dienst is voor mensen die een volgende stap gaan zetten. Zelfstandigen die doorgroeien naar een managementrol bijvoorbeeld. Of managers en teams die hun afdeling groter en belangrijker zien worden, waarbij de bedrijfsvoering baat heeft bij structuur en het leveren van klantwaarde.

Groei van je bedrijfsvoering vraagt om extra skills en tools. In de rol van scrum master ga ik jou en je team begeleiden bij dat proces. Tijdens het omvormen ben ik het ankerpunt.

Zo verbinden we een wendbare organisatie met gezonde bedrijfsresultaten.

[3] “Doelen stellen.”

Je bedrijf | organisatie of afdeling staat. We gaan nu duurzaam verbeteren en sturen op consistentie. Daarbij maken we gebruik van nieuwetijdse bedrijfsmodellen (scrum | lean) en zorgen voor een goede implementatie (Agile werken) hiervan.

We werken vanuit betrokkenheid aan vertrouwen op alle organisatielagen én geven blijvende uitvoering aan zelforganisatie. Daarbij fungeer ik als bedrijfseconoom | bestuurder voor het management, de medewerkers én derden.

Zo werken we samen vanuit overzicht én met oog voor mens en bedrijf.

Mijn werkwijze is aards, praktisch - soms confronterend - en altijd zeer effectief.
×

Hallo, koffie doen?

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×