Disclaimer

De op dit domein aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van (zet)fouten. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Jurgens bedrijfsconsultancy kan noch zal, door de lezer of gebruiker van de sites die worden aangeboden op het internetdomein jurgensbedrijfsconsultancy.nl, op welke wijze dan ook aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de aangeboden informatie, of die in de sites opgenomen links worden aangeboden, noch voor enig gevolg voortvloeiend uit het gebruik ervan.

Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de site.

Het is de gebruiker niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jurgens bedrijfsconsultancy.

Elke vorm van informatie die ik via deze site ontvang wordt door Jurgens bedrijfsconsultancy gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten, tenzij uitdrukkelijk vermeld. Jurgens bedrijfsconsultancy behoudt zich het recht voor de toegezonden informatie te gebruiken, ongeacht het doel.

Uitgezonderd hiervan is de correspondentie via …

📞 contact
×

Hallo ondernemer,

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×