Koen

"De organisatie bekijken vanuit de essentie van een ondernemer geeft iets krachtigs."

Hallo, mijn naam is Koen Jurgens.

Als zoon van een slagersfamilie kwam ik al vroeg in contact met klanten, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Daar is ook mijn aandacht bijgebleven toen ik, na mijn studie bedrijfseconomie, begon te werken voor grote organisaties. Dit heb ik later afgewisseld met opdrachten binnen het kleinbedrijf. Een mooie combinatie van “grootse” kennis en ervaring, met kleinschalige toepasbaarheid binnen het MKB.

Naast het werken als zelfstandig professional, ben ik bestuurslid | bouwcommissaris bij een Tuinvereniging en werk ik samen met Raadsvuur. In mijn vrijetijd doe ik aan squash, verzorg sauna-opgietingen en hou ik van het buitenleven.


“Ik zie de mogelijkheden en ben een stimulator om tot actie over te gaan. Zodoende verbind ik de bedrijfsvoering met haar omgeving | werkveld en komt het beoogde doel tot manifestatie.”

Sinds 2006 ben ik zelfstandig bedrijfseconoom | scrum master | bestuurslid.

“Mijn missie is de ondernemer | het bedrijf bij zijn keuzes te ondersteunen. Via bijvoorbeeld Agile coaching, waarin vooral de menskant naar voren komt én via Scrum & LEAN werken, dat vooral bedrijfsgericht is.”

×

Hallo!

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×