Hallo, mijn naam is Koen Jurgens.

Als slagerszoon, aangevuld met een studie bedrijfseconomie, kwam ik al vroeg in contact met klanten, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Daar is ook mijn aandacht bijgebleven toen ik begon te werken voor grote organisaties, afgewisseld met opdrachten binnen het kleinbedrijf. Een mooie combinatie van “grootse” kennis, met kleinschalige toepasbaarheid.

Naast het werken als ondernemer, ben ik bestuurslid | bouwcommissaris bij een Tuinvereniging. In mijn vrijetijd doe ik aan squash, verzorg sauna-opgietingen en hou ik van het buitenleven.

Ik ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen, processen én bedrijven.


Analist, Consultant, Manifestor, Rebel of the North, Spaceholder, Alchemist, Visionair

Sinds 2006 ben ik zelfstandig bedrijfseconoom | coach | scrum master.

Waar zeg je ja tegen?

Vanuit een diep weten ondersteun ik door mijn veld van oplossingen ter beschikking te stellen voor een langslepende kwestie. Vaak weten we wat we moeten doen om vooruit te komen, maar missen er bepaalde sleutels op onbewust niveau om die stappen te kunnen zetten. Denk aan oude krachten, inzichten of kwaliteiten.

Vanuit mijn zijn neem ik je mee op een reis, langs de creatie richting het doel. En brengen we structuur aan waar nodig is. Vooral die stukken waar het rauw is en vast zit raken we aan, om het geheel in beweging te brengen. Ik neem je mee om dat stuk aan te gaan wat jou nog weghoudt bij jouw persoonlijke en bedrijfsmatige ontwikkeling.

×

Hallo!

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×