Samen

Samen 1900 1268 Koen Consult | bedrijfseconoom - scrum master - bestuurslid

Steeds vaker hoor ik dat oude motiverende benaderingen niet langer werken. Zo heb ik nog de tijd meegemaakt van het functioneringsgesprek en de beloningsstructuur, welnu deze is definitief uit. Want de algemene reactie van medewerkers hierop is: “Ik krijg er toch geen geld bij, ik zit in mijn hoogste functieschaal, ik heb al jaren geen loonsverhoging meer gehad, de concurrentie van jongeren en tijdelijke krachten is hoog”.

Tja beste manager, wat hebt u hier tegen in te brengen? De inspiratie van uw kant, op de medewerkers moet echt anders worden. Is er een antwoord?

Ja, het nieuwe samen.

Meer doen aan het realiseren van een gemeenschappelijk belang. Waar staan we voor is de goede vraag? Voor wie doen we het en waarom doen we het? Je komt dan vanzelf op de belangrijkste én gedragen motivatie uit; namelijk die van de bereidheid. Ben ik (medewerker) bereid om hier mijn energie in te steken en durf ik te vragen om hetgeen ik nodig heb?
* meer vrije tijd voor het gezin, eigen ontwikkeling.
* ruimte voor innovatie, niet omdat het moet, maar omdat het kan.
* bijspringen waar nodig en onbekende talenten benutten.

Hierdoor komt de kwaliteit van uw dienstverlening wederom voorop te staan. Werkplezier neemt toe én daarvoor mag u best een goede prijs nemen.
SUCCES of doe een Assessment en maak een Koffie afspraak.

×

Hallo!

Klik hieronder op Koen Jurgens voor WhatsApp chat of Bel 06 - 2299 8481

×